Φαντασμαγορικά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα στο νησί μας, υπόσχεται ο Δήμος Χίου

https://diafaneia.eu/wp-content/uploads/2021/10/235949203_2055986077912868_2052309021539778639_n.jpg

 

Διαφορετικά υπόσχεται ο Δήμος Χίου ότι θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα. Θα είναι πιο φωτεινά, πιο εντυπωσιακά και πιο γιορτινά! Αυτό κυρίως θα οφείλεται στον γιορτινό στολισμό της πόλης της Χίου αλλά και των χωριών που απ΄ότι προγραμματίζεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες θα είναι φέτος πλουσιότερος και  περισσότερο φαντασμαγορικός από τις προηγούμενες χρονιές. Ήδη στην οικονομική επιτροπή έχει εγκριθεί πίστωση για την επιπλέον αγορά στολιδιών που θα έρθουν να προστεθούν στον ήδη υπάρχοντα από πέρσι, με στόχο να στολιστεί κάθε χωριό γιορτινά. Ακόμη και το πιο απομακρυσμένο. Η μεγάλη έκπληξη των ημερών θα είναι  το φυσικό  Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους περίπου 12 μέτρων που θα στηθεί και θα φωτιστεί στην μέση της Πλατείας Βουνακίου. Ήδη τα συνεργεία του Δήμου έχουν ξεκινήσει τις εργασίες  ώστε να δημιουργήσουν την κατάλληλη υποδομή για την τοποθέτηση και τη στήριξη του δέντρου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Χίου κος Σταμάτης Κάρμαντζης «Στόχος μας είναι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι φωτεινά τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά. Και όχι μόνο αυτό… Σχεδιάζουμε πολλές εκπλήξεις που έχουν στόχο την βελτίωση της ψυχολογίας στους Δημότες και πολύ περισσότερο στα μικρά παιδιά! »

Στον όμορφο διάκοσμο πρέπει να προστεθεί και το νέο συντριβάνι στην Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα που ήδη λειτουργεί και που θα προσθέσει την δική του “πινελιά” στην όλη προσπάθεια των ημερών, πολύ περισσότερο που θα φωταγωγηθεί αναλόγως αλλά και που θα ακούγονται γύρω από αυτό γιορτινά τραγούδια.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.